miércoles, 3 de noviembre de 2010

EL PRIMER DIA DE MENJADOR A L'ESCOLA. OCTUBRE

   Ahir va finalitzar el mes de Setembre. Hui és el primer dia d'Octubre, divendres. Som en la sessió de la vesprada i estem prou esgotats perquè la major part de nosaltres ens quedem al menjador de la nostra escola. Encara que es menja molt bé i tenim unes monitores molt simpàtiques com la nostra, que és Alícia, alguns de nosaltres volem anar a dinar a casa i no ha pogut ser. Hem donat un bon concert sense haver-lo preparat. A la fi, no ha sigut tan roïna la cosa, però hi ha de l'opinió que demà no pensa tornar al restaurant d'Alícia.
A la vesprada,  quan hem tornat a classe,  hem trobat a Teresa i hem comprovat que no ens ha abandonat. L'hem rebuda amb un sonriure així de gran.
   Ara mateix, ens ha posat una música relaxant i cadascú després de saludar-nos a l'assemblea i de dir el que hem dinat,  hem anat a descansar a taula.
   Si tanquem els ulls és segur que ens visitarà la Mica  (això ens ha dit Teresa).
Mica és la nostra  amiga, li agrada viatjar, jugar amb els seus amics i fer les mateixes coses que nosaltres. Té igual que nosaltres tres anys i estima molt els animals. És amiga d'Ànec, Ratolí i Mona i també de Pepet, que és un os ben singular.
   És veritat que ens ha visitat la Mica, el Pepet, l'Ànec i també Teresa.  Alguns de nosaltres hem dormit molt a gust però altres hem decidit  romandre  amb els ulls oberts i donar la llauna, la llanda, o la tabarra  al company o companya  del costat, tafanejant-lo tot.
Alguns hem tingut un despertar prou bonic, altres hem plorat perquè no saviem què feiem ací i altres  han buscat una abraçada de Teresa.
  
  A la fi l'escola s'ha acabat i demà serà un altre dia.


  

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario